Vrhunska kakovost praška beta karotena

Intordukcija

Ekstrakt beta karotena je molekula, ki korenju daje oranžno barvo. Je del družine kemikalij, imenovanih karotenoidi, ki jih najdemo v številnih sadjih in zelenjavi, kot tudi nekatere živalske proizvode, kot so rumenjaki. Biološko je beta karoten najpomembnejši predhodnik vitamina A. Ima tudi antioksidantne lastnosti in lahko pomaga pri preprečevanju raka in drugih bolezni.
Izvleček beta karotena je znan tudi kot provitamin, ker ga lahko v našem telesu pretvorimo v vitamin A po oksidativnem cepenju z beta karotenom 15, 150-dioksigenaze. V rastlinah, beta karoten, deluje kot antioksidant in nevtralizira radikale singletnega kisika, ki nastanejo med fotosintezo.


beta carotene powder

[Ime izdelka] Beta-karoten
[Izgled] Yello-Brown prah
[Specifikacija] 5%; 10%
[Testna metoda] HPLC
[Botanično ime] Daucus carota L.
[Latinsko ime] Radix Dauci Sativae
[Molekulska formula] C40H56
[Molekulska masa] 536.88
[CAS št.] 7235-40-7


Funkcije

1.Beta karotenov izvleček je antioksidant in zato lahko nudi določeno zaščito pred nekaterimi oblikami raka in drugimi boleznimi.
2.Beta karotenov izvleček je naravno prisotna snov v zelenem in rumenem sadju in zelenjavi.
3.Beta karotenov izvleček se v telesu pretvori v vitamin A, beta karoten pa kot vitaminski dodatek za preprečevanje ali zdravljenje pomanjkanja vitamina A.
4.Beta karotenov izvleček lahko pomaga preprečevati ali zdraviti reakcije na sonce pri nekaterih posebnih skupinah bolnikov.

 

Uporaba
1. Beta karotenov izvleček se lahko uporablja na medicinskem področju.
(1) Beta karotenov izvleček ima antioksidacijsko, protitumorsko, caducity odpornost itd. In lahko izboljša imunost bolnikov z aidsom.
2. Beta karotenov izvleček se lahko uporablja kot aditiv za živila.
(1) Ekstrakt beta karotena je pomemben pigment in potrjen kot hranilni aditiv za živila.
(2) Izvleček beta karotena se lahko uporablja kot ojačevalno sredstvo za lipidna živila, kot so olje iz margarine in benensko olje za pomoč pri absorpciji beta karotena v človeškem telesu.
3. Beta karotenov izvleček se lahko uporablja v kozmetičnem polju.
(1) Izvleček beta karotena vsebuje bogate aminokisline, vitamine, naravni mokri faktor, mikroelement in druge bioaktivne snovi. Kozmetika (šminka, kermes, itd.) Dodana z beta karotenom, ki je naravna in polna barva ter sijaj in ščiti kožo.
4. Ekstrakt beta karotena se lahko uporablja kot krmni dodatek.
(1) Izvleček beta karotena lahko izboljša stopnjo rasti in kakovosti živali, reproduktivnost goveda, konja in prašičev, barvo in lesk rdečih rib in kozic ter temnejšo barvo ptičjega jajca.