Polisaharidi ekstrakta Cordyceps Sinensis

Introdukcija

Ime izdelka: izvleček Cordyceps
Botanični vir: Phiocordyceps sinensis (Berk.) Sacc
Del: micelija
Država izvora: Kitajska
Metoda ekstrakcije: alkohol z vodo / zrni
Naravna: 100% naravna
Aktivna sestavina: polisaharidi, manitol, adenozin, kordicepinska kislina, kordicepin
Oblika: rjavo rumen prah
Specifikacija: 4: 1,10% ~ 50% polisaharidi

20181228190619Cordyceps sinensis extract powder

Funkcije

1.Vzdržujte zdravo raven holesterola
2.Vzdržujte zdrave imune
3. Povečuje raven energije in zmanjša utrujenost
4. Povečuje vzdržljivost, vzdržljivost in atletske zmogljivosti
5. Izboljšati plodnost

Uporaba
1.An uporabljamo na kozmetičnem področju, ekstrakt cordyceps sinensis se uporablja za zmanjšanje chloasme, starostnih pigmentov in beljakovin;
2.Za uporabo na živilskem področju se ekstrakt cordyceps sinensis uporablja kot aditivi za živila, ki se dodajo v številne vrste izdelkov;
3.Za uporabo na farmacevtskem področju se izvleček praška cordyceps sinensis lahko uporablja kot osnovno zdravilo za zdravljenje cerebrovaskularne bolezni.