Kitajski in ameriški trendi v zdravstveni industriji so se približali

Kitajski in ameriški trendi v zdravstvu so se spremenili


V zrelem vzorcu zdravstvene industrije se svet v trgovinski predstavi o konceptu naravnega, zelenega, zdravega življenja določi skoraj vsako leto in celotno industrijo. Letna razstava Engredea je tako velika razstava. Vsak marš, sonce sije v Los Angelesu.

     

Paviljon raste v velikosti in celo celo prvo nadstropje Hilton Hotel je v kratkem oskrbe. Z Združenimi državami ima prednost več kot 3.000 podjetij po vsem svetu, med drugim seveda, ali je industrija naravnih sestavin višja, italijanska serija di (Indena), DSM na Nizozemskem, Francija, figura (Naturex), Israel LycoRed itd. ., Ali izdelki za zdravstveno nego, prehranska dopolnila) molekule jia luo (Jarrow Formula), Zdaj živila, narava in tako naprej zasedajo položaj paviljona je najpomembnejši in prikazujejo vizualni vpliv kabine, ki pojasnjuje razvoj Zdravstvene industrije.

    

Če že več let v domači zdravstveni industriji, ki se zanaša na razstavo Engredea, kažejo, da lahko vsi vidijo osnovne trende ameriške zdravstvene industrije in odnos med Kitajsko in Združenimi državami. Predstavniki medijev so razstavili razstavo, da bi močno zaključili: zdravstvena industrija, Kitajska, se je že začela sinhronizirati.