Kako kombinirati inulin z moko

Kako kombinirati inulin z moko


V primeru prvotne formule nespremenjene, v formulo za dodajanje inulina, se je zvišal delež vsebnosti prehranskih vlaken, razmerje toplote, maščobe in sladkorja, okus se ni zmanjšal. Poleg tega lahko inulin poveča puhast okus pecenega blaga, zlasti kruha. Ustrezni testi so pokazali, da je 5% najprimernejšega dodatka inulina, ko je kruh najbolj mehak in okusen. Po ustreznih podatkih kažejo, da letna poraba pekovskih izdelkov Nemčije na enoto 731, kitajsko povprečje je 92, ta razlika odraža razlike med Kitajsko in Nemčijo prehransko kulturo, pa tudi odraža prihodnjo pekovsko industrijo na domačem trgu Velik potencial. Dodajanje inulinskih izdelkov, ki rešujejo zdravstvene težave, pa tudi premagovanje problema kratkih ušes.

Sedanja pekovska industrija na Kitajskem hitreje kot v mlekarni industriji, vključno s celotno živilsko industrijo, vključno s hitrostjo razvoja. Trenutno je največji potencial za razvoj kitajskega trga pekarskih izdelkov, saj mladi vse bolj nagibajo k internacionalizaciji prehranjevalnih navad, sprejemanju tradicionalne kitajske hrane in poskusu hrane iz vsega sveta. S pospešenim tempom sodobnega življenja je prihodnja razvojna usmeritev internacionalizacija vedno bolj visokih, s probiotiki in prebiotiki peko.


Sestava moke in inulina se lahko opiše, ko se srečata tri mušketirja. Podjetje za moko Vogard uporablja edinstveno tehnologijo za moko, Chongqing ponos na podlagi raziskav in razvoja inulinskih izdelkov, vijolične kamene biološke uporabe razumevanja podjetja naravnih proizvodov in formul za razumevanje živil, popolna kombinacija teh treh tehnologij za ustvarjanje Pojav starodavne rimske legije. Inulinska moka je le začetek, slednji bo prav tako dal več energije, bo bogat s prehranskimi vlakninskimi inulinom (vključno z ostalimi naravnimi sestavinami) do višje moke kot nosilca, da ustvari edinstveno prehransko pot.