Razstava FBIC posebno poročilo: pečen hrano v azijsko-pacifiškem slugo v razvoju zlatega obdobja

Razstava FBIC posebno poročilo: pečen hrane v azijsko-pacifiškem slugo v razvoju zlatega obdobja "

FOODAILY mreže je "2017 Globalna Hrana in pijača Pregled inovacije (FBIC)" Konferenca aprila 12-13, ki je potekala v Šanghaju Marriott Bauer. To srečanje, ki se drži koncepta "odprte inovacije, oblikovanje inovacije in moteče inovacije«, pritegnil številne domače in tuje znane hrane in pijače podjetja, ki sodelujejo, ki vključujejo inovacije izdelka, inovacijo postopka, materialno inovacije in embalažo. Poleg tega je degustacija izdelek povezava za udeležence v imenu nič razdalji živilske industrije je, kako izvajati inovacije.

微 信 截图 _20170417090031.png

V zadnjih letih, pekarski industriji na svetu, se hitro razvija, velikost trga je prav tako narašča, predvsem v azijsko-pacifiški regiji. Z nenehnim nadgrajevanjem porabe, na trgu je tudi nenehno uvajajo inovativne izdelke, peciva v zdravju, prehrani, okus, udobje in druge vidike inovacij in nadgradnjo, da bi pritegnili več potrošnikov. Ob istem času, piškoti, kruh in pecivo ter druge kategorije inovacije skupaj poganja spodbujanje razvoja peko hrane.

Asia uvedla zlato obdobje "

Euromonitor International, po podatkih iz leta 2016 globalno pečen velikosti trga blaga, več kot 326.000.000.000 $, na drugem mestu v vse vrste embalaže hrane, drugi samo za mlečne izdelke. Pecivo v azijsko-pacifiški regiji, velikosti trga 60 milijard $, po Evropi in Severni Ameriki, na svetu tretjino. Glede na azijsko-pacifiški regiji, torta zasedla tržni delež približno 40%, največ, sledijo peko sladkarije in kruh in druge kategorije.

Podatki prav tako pokazala, da je 2011-2016 s 4% letne stopnje rasti hitrega razvoja v azijsko-pacifiški regiji, kar je največ na svetu, v azijsko-pacifiški regiji, v letu 2020 naj bi se v Severni Ameriki. Evropa je največja svetovna peko na trgu, v glavnem leži v pečenja hrane za zajtrk in osnovno živilo, je trend v prihodnosti bo bolj jasno, v azijsko-pacifiški regiji.

微 信 截图 _20170417090353.png

Pečen tržno blago obsega v azijsko-pacifiški regiji, 2011-2021 (enota: milijardah dolarjev)

Od leta 2016 do 2021, bo azijsko-pacifiški regiji se peče blago v globalno rast, najmočnejših področij, stopnjo rasti v višini 3%, kar je precej višje od 1,7% na globalni ravni, poleg Kitajske in Japonske za promocijo, vplivajo tudi s hitro razvijajočih se državah, kot so Pakistan, Indonezija, Tajske in Vietnama in drugih državah. Od leta 2016 do leta 2021, bo Kitajska in Japonska rast trga upočasnila tam, v glavnem odvisna od povpraševanja potrošnikov po izdelkih je višja, in Pakistana stopnja rasti se je najbolj povečal v Indoneziji je največji. Poleg tega je urbanizacija in razpoložljivi dohodek peko vzrok hitrega razvoja trga, so države v razvoju v glavnem sestavljena iz nižjega cenovnega razreda izdelkov.

Kitajska v pobudi za rast azijsko-pacifiški

Leta 2016 je bila stopnja rasti peciva vseh pakiranje hrane četrti v azijsko-pacifiški regiji, drugi le pripravljeni obroki, juhe, zajtrk žit, z do 85% rast, ki prihaja iz Kitajske, so glavni razlogi za to so naslednji: mladi potrošniki so bolj verjetno, da sprejme zahodno kulturo in način življenja; Pospešiti tempo življenja, potrošniki so bolj nagnjeni k pečenja hrane kot rezanih nadomestkov živil, kot sta riž in testenine; Udobje paket izdelkov, in še dodatno spodbuja k razvoju trga.

Kitajska in Japonska je glavni potrošniški trg za pecivo v azijsko-pacifiški regiji, vključno pecivo in slaščice razreda izdelka je predstavljal največjo kategorijo, ampak obstajajo tudi očitne razlike v dveh trgih. Kitajska na trgu izdelki bolj onefold, kot 70%, je torta sveže, ne pakiranje; Več kot 70% peko torte pečemo z ročnimi trgovin prodaje, sledijo lastnimi blagovnimi znamkami. Japonski diverzifikacija trg izdelek, pakiranje izdelkov, objektov in zimo 2020 olimpijske igre za spodbujanje embalaže izdelkov nastanek nove točke rasti; Top tri družbe zasedajo 60% prodaje na trgu, Yamazaki kruh sami zasedajo 40%, glavno je, da japonska podjetja nenehno uvajajo mešano vrsto čezmejnih izdelkov.

Z vidika prodajnih poti, Kitajska dati prednost s tradicionalnimi maloprodajnih trgovin, prodajnih kanalov se obrača na Japonsko, Tajvan, Hong Kong supermarketi in trgovine z mešanim blagom. Poleg tega je vpliv tradicionalne kitajske pekarni, pečemo večje število velikih trgovin odprl pekarno, prodajo svežih pekarskih izdelkov, za spodbujanje lastnega rast blagovne znamke hkrati, prav tako lahko pritegnili več potrošnikov.

Vse vrste "inovacij" v trendu

S povečanjem nadgradnjo porabe, ljudje močno narašča povpraševanje po zdravstvenih proizvodov, hkrati pa zahtevati višjo kakovost in okus. V obraz stranke, bi morala podjetja več pozornosti na inovacije izdelkov, kot so surovine inovacij (celih zrn, zrna), proizvodnja (reforme), prodaja (strategije trženja) in embalaže (embalaže, bolj udoben, lepo), itd, da se prikazujejo novo podobo peko hrane.