Nov svet, čaj pijače, naravne funkcionalne sestavine

Nov svet Tea pijače, Naravni Funkcionalne Sestavine

Energijske pijače in spalne pijače v Združenih državah Amerike je bila zelo priljubljena s potrošniki, v zadnjih letih, bodo proizvajalci začeli imeti ", da se prilagodijo originalni" učinek zeliščnega napitka, da bi zadostili zahtevam zdravje večine potrošnikov je, pomaga uravnotežiti usklajevanje notranjega pritiska in zunanje poškodbe.

微 信 截图 _20170420100339.png

Za prilagoditev izvirniku lahko telo je v stanju "izboljšanih nespecifične obrambe," in sicer nespecifična odpornost lahko boj proti škodljivi faktor, zastopnika, vključno z Ganoderma lucidum, ginsenga in drugi kitajski zeliščni medicini. Za razliko od običajnih zelišč, morajo prilagoditi prvotni učinek zeliščni medicini je določen primernost, miren, se sprostite, in hkrati poveča duševno energija ima pomembno vlogo.

Sladki koren je skupno, da se prilagodijo prvotnih zelišč, je bila uporabljena v številnih čaj pijač, lahko povečali vlogo koordinacije telesa. V primerjavi z sladkega korena, v naslednjih nekaj letih se je razvoj bolj obetavno za prilagoditev prvotnih zelišč je Shatavari indijski beluši (alias) je zdravilo rastlinskega izvora je pomembna ženske v Indiji s hranilnimi sestavinami. Pomembni podatki kažejo, da se bo zdravilo rastlinskega izvora v naslednjih nekaj letih se uporabljajo v številnih zdravstvenih izdelkov, predvsem izdelkov za zdravje ženskih, njegov izvleček korenine vsebuje saponin, alkaloide in taninske kisline in druge aktivne snovi, ki se lahko bolje spodbuja izločanje estrogena pri ženskah, poveča energijo v telesu.

Ob istem času, se lahko zdravilo rastlinskega izvora tudi pomoč pri izboljšanju simptomov menopavze žensk, plodnosti, menstruacija normalizacija, ravnotežje hormonov, itd Trenutno čaj podjetje zeliščni Kuppa že Shatavari virov čaj pijač, hkrati pa tudi, da bi mix surovin, kot so vanilija, hibiskusa.

Kurkuma in maccha, ljubljenec trga čaj pijač

Raziskava potrošnikov, ljudje povpraševanje po kurkuma pijače in čaj pijač je zelo visoka. Več kot 1000 znanstveni članek o poudarjeno, da ima kurkuma številne koristi za zdravje, kot so izboljšanje zdravja srca, jeter, krvni obtok, bolečine in vnetja, itd fitokemijo mostu po medijih, je kurkuma se uporabljajo v proizvodih, kot so brezalkoholnih pijač, napitke in prigrizke. PUKKA podjetje v Združenih državah Amerike leta 2016 prinesel kurkuma čaj pijačo, ki vsebuje tudi zeleni čaj, st baziliko (za indijski zdravilo rastlinskega izvora), limono, itd, dvojne lastnosti tako za okus in zdravje.

Kurkuma zdravstvene trditve so potrdile številne študije, vendar je vloga potrošnikov uporabe kurkuma ni veliko, v resnici pa je bil zaradi surovina izdelka pritrdilno, zato morajo proizvajalci zagotoviti, da se izdelki uporabljajo kakovosti surovin, PUKKA podjetja uporabo so bile surovine opravili preizkus ekološkega certificiranja in znanstvenih podatkov za podporo. PUKKA, poleg tega pa je podjetje predstavilo tudi na trgu nas imajo Ginger čaj pijače (Three Ginger čaj), ki vsebuje tudi kurkuma, je zelo priljubljena med potrošniki, ampak tudi odraz želje potrošnikov po Ginger.

V zadnjih letih, maccha začela priljubljena na trgu, predvsem čaj pijače. V primerjavi z večino izdelkov čaja, je družba začela čaj pijače Matcha lahko zagotovi edinstveno zdravstvenih lastnosti, tudi udobje. Na primer, zmes Fried čaja in čaja v vrečko čaja, bolj primerni za uporabo kot tradicionalno maccha prahu. Poleg tega, tudi če je pakiran v obliki maccha je svojim vsebujejo polifenoli aktivne snovi ostala visoka.

Maccha običajno in drugih funkcionalnih materialov zmešamo skupaj, kot družba začela čaj pijača vsebuje maccha, kurkuma, sladki koren, komarček in druge čiste surovine, itd .; In pijača je mladic, zelene mete, poprove mete in Matcha zeleni čaj skupaj.