Ekstrakt grozdnih pešk

Ekstrakt grozdnih pešk
Klepetaj zdaj
Podrobnosti izdelka

Risun Bio-Tech Inc je eden vodilnih proizvajalcev ekstrakt grozdnih pešk in dobaviteljev, Dobrodošli kupiti tovarne dobavo čiste naravne in 100 % naravnega grozdnega semena ekstrakt nizko ceno in visoka kakovost.

Ekstrakt grozdnih pešk

Ime izdelka: Grozdnih pešk ekstrakta

Botanični izvor: Vitis Vinifera L.

Dela uporabljajo: semena

Videz: Rdeče-rjavo prašku.

Specifikacija: 95 % proantocianidi; 85 % polifenolov

Preskusna metoda: UV

Farmakološkimi dejavnost

Poročila o človekovem primeru in rezultate iz laboratorija in živalske študije kažejo, da v prahu ekstrakt semen grozdja lahko koristne za zdravljenje bolezni srca, kot so visoko kri tlak in povišan holesterol. Z omejevanjem oksidacijo lipidov, fenolov v grozdnih semen lahko zmanjša tveganje za bolezni srca, kot tako, da zavira agregacijo trombocitov in zmanjševanje vnetja. Medtem ko te študije so obetavni, več raziskav, vključno z dolgoročne študije pri ljudeh je potrebno za potrditev začetne ugotovitve. Polifenolov, iz semen grozdja je resveratrol, ki lahko vplivajo na raka celično rast in širjenje, kot tudi apoptozo, med različne potencialne chemopreventive učinke.

Biološke aktivnosti

Predhodne raziskave kažejo, da grozdnega semena prahu Extract lahko druge mogoče proti bolezni lastnosti, kot so v laboratoriju modelov: 1) ran-grozdnih pešk proantocianidi inducirane žilnih endotelijskih rastni faktor in pospešeno celjenje poškodovane kože v miši. 2) zobna gniloba--fenolov semena lahko zavirajo ustni sladkorja presnovo in upočasni rast nekaterih bakterij, ki povzročajo zobni karies .  3) osteoporozo--grozdnih pešk izvlečki okrepljeno kostne gostote in trdnosti v poskusnih živali. 4) Kožni rak--grozdnih pešk proantocianidi zmanjšala tumor številke in zmanjša malignosti so papillomas. 5) ultravijolično poškodbe kože-prehranskih proantocianidi lahko zaščito proti karcinogenezo in zagotovi dopolnitev za zaščito pred soncem.

Pakiranje podrobnosti:

Neto teža: 25Kg na boben. V dveh plastičnih vrečah s papir-boben zunaj ali kot na zahtevo stranke. Skladiščenje: Hranite v hladnem in dobro zaprti posodi; Obdržati stran od vlage in močne svetlobe / toplote. Rok uporabnosti: dve leti pod določeno okolje.


Povpraševanje